Reclame en sign

PROMOTIEMATERIAAL, TEXTIEL BEDRUKKEN, STICKERS, SPANDOEKEN EN BELETTERING    

                                 

Vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf en uw naamsbekendheid. Wij bedrukken, beplakken en beletteren:

  • Textiel (bedrijfskleding, sportkleding, t-shirts etc.)
  • Promotiemateriaal (tassen, petjes, sjaals, mutsen, koffiekoppen etc.)
  • Auto's, bedrijfswagens en bussen
  • Bedrijfspanden (gevels, wanden, vloeren etc.)
  • Stickers
  • Spandoeken

 

 

Stickers

De keuze in stickermateriaal is ruim. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit blijvend of magnetisch, groot of klein formaat, vinyl glanzend of mat (indoor) en vinyl wit of transparant (outdoor). Ook is het mogelijk vinyl op maat te laten snijden of zelfs helemaal contour.

 

Spandoeken
We leveren spandoeken in diverse materialen en verschillende afwerkingen. Bijvoorbeeld van zeildoek of MESH. Een spandoek van zeildoek wordt gemaakt van PVC-materiaal. Dit materiaal is erg stevig en geschikt voor buitengebruik. Door de matte coating is de bedrukking helder en scherp. Een MESH-doek kiest u wanneer uw spandoek op een locatie komt te hangen waar veel wind is. Door de open structuur vangt het spandoek zelf geen wind, waardoor het perfect blijft hangen
 

Alle doeken kunnen worden voorzien van ringen rondom of alleen op de hoeken. Een andere mogelijkheid is een tunnelzoom, boven en onder of links en rechts. U kunt de spandoeken ook in een frame laten spannen.

 

Neem contact met ons op

Wij zijn creatief en denken graag mee. Neem contact met ons op voor meer informatie over de vele mogelijkheden, maatwerk of een prijsopgave.